Ostrea Lyceum

Abonneren op deze blog

Ostrea Stage Event 2018

OSE 2018

Het Ostrea Stage Event vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni in theater de Mythe in Goes. Het thema dit jaar is contrast.
Voor het Ostrea Stage Event hebben  250 leerlingen auditie gedaan.
150 deelnemers zijn geselecteerd en zullen dit  jaar op het toneel van de Mythe hun kunsten vertonen op het gebied van muziek, dans, toneel en acrobatiek.
Het belooft weer een spectaculaire voorstelling te worden.
Er zijn 3 voorstellingen:
vrijdagavond 15 juni aanvang  20.00 uur.
zaterdagmiddag 16 juni aanvang 14.30 uur.
zaterdagavond aanvang 19.30 uur.
De kaartverkoop is inmiddels gestart.
De kaartjes zijn te koop in de kantine op locatie Fruitlaan en Bergweg en bij het leerlingenloket op de Elsdorpweg.
Kaartjes kosten 7,50 euro.
Op 15 en 16 juni zijn er ook nog kaartjes te koop in de Mythe. Wil je echter verzekerd zijn van een stoel, dan kun je beter vooraf op school kaartjes kopen.
Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd mailen naar [email protected]
Ik hoop veel ouders, familie en vrienden van de deelnemers te mogen begroeten op 1 van de voorstellingen.
Ankie de Waard
Coördinator  Ostrea Stage Event

17-5-2018 7:05

Alle leerlingen Office 365 !

Al onze leerlingen en alle personeelsleden hebben nu de beschikking over Office 365. Ga naar www.office.com en log daar in. Leerlingen gebruiken hun leerlingnummer @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld [email protected]) en docenten gebruiken hun afkorting @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld [email protected]). Het wachtwoord dat er bij hoort, is hetzelfde wachtwoord waarmee je op school inlogt bij een computer. Alleen op school kun je dat wachtwoord aanpassen.
Overal en altijd kun je met zo'n Office 365 account inloggen. Als je op school al ingelogd bent op een pc hoef je niet meer het wachtwoord in te vullen.
Via Office 365 is het ook mogelijk Office lokaal op een pc te installeren. Als je thuis een computer hebt waar je Office op wil installeren, dan kan dat dus via diezelfde link.

6-12-2017 7:31

KIKA

Beste leerlingen
Zoals elk jaar wordt er op onze school een goede doelen actie gehouden. De opbrengst is deze keer bestemd voor KiKa. De officiële naam is Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa zet zich in voor het  onderzoek naar de genezing van kanker bij kinderen. Je hebt vast wel van deze organisatie gehoord en misschien ken je ook wel een kind dat kanker heeft. Er is al heel veel verbeterd. Op dit moment is de kans op genezing al 75%, maar de hoop is dat door meer en verdergaand onderzoek nog veel meer kinderen zullen genezen.
Als school kunnen we natuurlijk veel doen om aan dit goede doel bij te dragen. We willen graag met een klein jaaractieteam allerlei acties organiseren, zoals bakesales, valentijnsactie, sponsorloop, enz. De opbrengst van de brugklasshow en het kerstgala komt ook ten goede aan KiKa.
Als min of meer officiële start zal op 24 oktober op de Elsdorpweg, op 25 oktober op de Bergweg en op 26 oktober op de Fruitlaan een kraampje van KiKa in de aula staan tijdens de A- en B-pauze.
We hopen dat jullie allemaal zullen mee willen doen met de acties en dat de opbrengst dit jaar hoog zal zijn. Als je een idee hebt voor een actie, laat het ons weten!
Aan het eind van het schooljaar zullen we het totale bedrag van alle acties bekend maken en overhandigen aan KiKa.

mw Hannewijk vmbo (han)
mnr  't Hart vwo/havo/mavo  (hrt)

9-10-2017 13:23

Selecteer een taal