Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Summer dance party!

Helaas is de Summer Dance Party die op 23 juni plaats zou vinden geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop. Leerlingen die een kaartje hebben gekocht, kunnen hun geld terug komen vragen in de 10-uurpauze in de kantine.

23-6-2017 7:45

Alle leerlingen Office 365 !

Al onze leerlingen en alle personeelsleden hebben nu de beschikking over Office 365. Ga naar www.office.com en log daar in. Leerlingen gebruiken hun leerlingnummer @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld 123456@ostrealyceum.nl) en docenten gebruiken hun afkorting @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld pts@ostrealyceum.nl). Het wachtwoord dat er bij hoort, is hetzelfde wachtwoord waarmee je op school inlogt bij een computer. Alleen op school kun je dat wachtwoord aanpassen.
Overal en altijd kun je met zo'n Office 365 account inloggen. Als je op school al ingelogd bent op een pc hoef je niet meer het wachtwoord in te vullen.
Via Office 365 is het ook mogelijk Office lokaal op een pc te installeren. Als je thuis een computer hebt waar je Office op wil installeren, dan kan dat dus via diezelfde link.
De Google e-mailadressen zijn nog te gebruiken tot het einde van di schooljaar. Daarna kun je ze niet meer gebruiken.

4-6-2017 10:45

Foto's Open Podium

Foto's van het Open Podium!

3-6-2017 11:58

Selecteer een taal