Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Kerstgala

Op vrijdag 16 december is het kerstgala voor de bovenbouw. Voor vmbo- en mavoleerlingen is het feest voor leerlingen vanaf klas 3 en hoger. Voor havo en vwo is het vanaf klas 4 en hoger. Het feest begint om 20.30 uur en zal plaatsvinden op locatie Oost. Tijdens de avond is er een dansoptreden te zien van de Janvier dansgroep en een optreden van de schoolband. Om 0.00 uur is het feest afgelopen. Vanaf 5 december zijn de kaartjes voor €6,- te koop in de 10-uurpauze bij de kantine Fruitlaan en Bergweg. Win jij dit jaar de prijs voor best geklede dame of heer? Let op: galakleding verplicht!

30-11-2016 11:13

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer !

Goed nieuws voor onze leerlingen/studenten: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!
Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.
Installeer Office vandaag nog
• Ga naar deze link
• Maak een account aan
• Download je gratis Office-pakket.
• Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar pts.

Download de handleiding!

15-5-2014 20:35