Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Open Podium

Het Open Podium van 19 april is verplaatst naar 31 mei. En inderdaad, ook weer een woensdag. Er bleek al iets anders gepland te zijn op 19 april, vandaar. Dat geeft ieder van jullie wat meer tijd om te kijken wat je wil doen op 31 mei. De eerste aanmeldingen zijn overigens al binnen.
Muziek? Uiteraard, maar kom op! Danseressen en dansers!!! laat zien wat jullie kunnen. Dichters, schilders, jongleurs ... Doe je best. Je foto komt op de poster op de eerste verdieping.

Opgeven bij dhr. Van Soest

16-4-2017 13:51

Alle leerlingen Office 365 !

Al onze leerlingen en alle personeelsleden hebben nu de beschikking over Office 365. Ga naar www.office.com en log daar in. Leerlingen gebruiken hun leerlingnummer @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld 123456@ostrealyceum.nl) en docenten gebruiken hun afkorting @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld pts@ostrealyceum.nl). Het wachtwoord dat er bij hoort, is hetzelfde wachtwoord waarmee je op school inlogt bij een computer. Alleen op school kun je dat wachtwoord aanpassen.
Overal en altijd kun je met zo'n Office 365 account inloggen. Als je op school al ingelogd bent op een pc hoef je niet meer het wachtwoord in te vullen.
Via Office 365 is het ook mogelijk Office lokaal op een pc te installeren. Als je thuis een computer hebt waar je Office op wil installeren, dan kan dat dus via diezelfde link.
De Google e-mailadressen zijn nog te gebruiken tot het einde van di schooljaar. Daarna kun je ze niet meer gebruiken.

8-3-2017 13:07

Selecteer een taal