Ostrea Lyceum

De indeling voor de reisweek M/H staat in het project Reisweek oktober 2016 M/H

14-9-2016 12:50

De Brugklasdisco

Op vrijdag 16 september is het spetterende smurfenbal. De avond is speciaal voor de brugklassers. Het feest begint om 19.30 uur en zal plaatsvinden op locatie oost. Om 22.30 uur is het feest afgelopen.

12-9-2016 8:33

Opruiming

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Voor een frisse start, moet je even het volgende doen:
- Verwijder alle berichten die je tot nu toe hebt ontvangen. Verwijder ook de Verzonden items en de Concepten. Daarna maak je de map Verwijderde items nog een keer helemaal leeg zodat je berichtensysteem weer helemaal netjes schoon is.
- Controleer of je niet meer in vakken zit van vorige jaren of in vakken die er niet meer toe doen. Als je toch nog in zo'n vak zit, stuur dan een bericht naar één van de docenten van dat vak met het verzoek het vak te verwijderen of in ieder geval jou uit het vak te halen.

3-9-2016 14:18

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer !

Goed nieuws voor onze leerlingen/studenten: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!
Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.
Installeer Office vandaag nog
• Ga naar deze link
• Maak een account aan
• Download je gratis Office-pakket.
• Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar pts.

Download de handleiding!

15-5-2014 20:35