Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Sportdagen bovenbouw Zuid

Dinsdag 7 juli is de sportdag voor de 4e klassen havo. Om 10.00 uur moet iedereen zich omgekleed melden op het sportveld bij de mentor.

Woensdag 8 juli is de sportdag voor de 3e klassen mavo en havo. Om 09.15 uur moet iedereen zich omgekleed melden op het sportveld bij de mentor.

Let op! De deelname aan de sportdag is voor de klassen 3 mavo en 4 havo een handelingsdeel en moet dit jaar met een voldoende worden afgesloten. Als je niet aanwezig bent moet je het handelingsdeel dit jaar in je vrije tijd op school repareren!

1-7-2015 12:49

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer !

Goed nieuws voor onze leerlingen/studenten: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!
Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.
Installeer Office vandaag nog
• Ga naar deze link
• Maak een account aan
• Download je gratis Office-pakket.
• Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar pts.

Download de handleiding!

15-5-2014 20:35