Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Alle leerlingen Office 365 !

Al onze leerlingen en alle personeelsleden hebben nu de beschikking over Office 365. Ga naar www.office.com en log daar in. Leerlingen gebruiken hun leerlingnummer @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld 123456@ostrealyceum.nl) en docenten gebruiken hun afkorting @ostrealyceum.nl (bijvoorbeeld abc@ostrealyceum.nl). Het wachtwoord dat er bij hoort, is hetzelfde wachtwoord waarmee je op school inlogt bij een computer. Alleen op school kun je dat wachtwoord aanpassen.
Overal en altijd kun je met zo'n Office 365 account inloggen. Als je op school al ingelogd bent op een pc hoef je niet meer het wachtwoord in te vullen.
Via Office 365 is het ook mogelijk Office lokaal op een pc te installeren. Als je thuis een computer hebt waar je Office op wil installeren, dan kan dat dus via diezelfde link.
De Google e-mailadressen zijn nog te gebruiken tot het einde van di schooljaar. Daarna kun je ze niet meer gebruiken.

13-7-2017 19:14

Selecteer een taal