Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Enquête Jongerenraad Borsel

De Jongerenraad van Borsele heeft mij gevraagd deze enquête over social media te verspreiden. Zij komen op voor de stem van jongeren in Borsele en willen jouw stem graag laten horen. Ze organiseren evenementen en geven advies aan de gemeente Borsele. Ze zijn nu bezig een tijdschrift te maken voor de gemeente over hoe jongeren denken over bepaalde onderwerpen. Het onderwerp van deze enquête is social media. Daar hebben jullie als jongeren veel mee te maken. Social media speelt een grote rol in jullie leven. Ze willen weten hoe jij denkt over social media. Hier hebben zij jouw hulp bij nodig! Deze enquête duurt ongeveer 5 tot 10 minuutjes. Alvast bedankt voor het invullen.

23-2-2015 11:04

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer !

Goed nieuws voor onze leerlingen/studenten: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!
Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.
Installeer Office vandaag nog
• Ga naar deze link
• Maak een account aan
• Download je gratis Office-pakket.
• Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar pts.

Download de handleiding!

15-5-2014 20:35