Ostrea Lyceum

Niet van Ostrea Lyceum?

Abonneren op deze blog

Eindfeest onderbouw!

Kom ook naar het eindfeest op vrijdag 5 juni! Als hoogtepunt is er aan het einde van de avond een live optreden van The Partysquad!
Het eindfeest is voor de klassen 1, 2 en 3 en zal plaatsvinden op locatie Oost van 20.00 uur tot 23.30 uur.
De kaartjes kunnen in week 23 voor € 8,00  gekocht worden in de kantine van de Fruitlaan en de Bergweg.

Let op: De kaartjes worden op leerlingnummer geregistreerd waardoor je je kaartje niet aan iemand anders kunt geven. Vergeet je schoolpasje dan ook niet bij binnenkomst.

28-5-2015 6:01

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer !

Goed nieuws voor onze leerlingen/studenten: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!
Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.
Installeer Office vandaag nog
• Ga naar deze link
• Maak een account aan
• Download je gratis Office-pakket.
• Heb je al een account bij Slim.nl? Dan kun je op de Student Advantage-pagina meteen inloggen.

Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar pts.

Download de handleiding!

15-5-2014 20:35